Kansanmusiikki

Kansanmusiikki

Vuoden 2018 kansanmusiikkilevyn äänestys lähestyy!

Huomio, huomio! TÄNÄÄN on viimeinen päivä äänestää Vuoden 2018 kansanmusiikkilevyä. Tee se heti, että demokratia voittaa!

Kansanmusiikki.fi ja Kansanmusiikki-lehti julkistavat Vuoden kansanmusiikkilevy –äänestyksen. Voit äänestää vuoden 2018 aikana ilmestyneitä kansanmusiikkilevyjä (kansanmusiikki, maailmanmusiikki, etno ja folkki). Lista levyistä löytyy osoitteesta kansanmusiikki.fi/ajankohtaista/uusia-julkaisuja. Mikäli huomaat jonkun levyn puuttuvan listalta, niin ilmoitathan siitä meille.

Äänestysaikaa on 2.1.2019 saakka. Muista, että voit antaa vain yhden äänen!

https://www.kansanmusiikkikansantanssi.fi/kansanmusiikkilevy-aanestys

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron lahjakorttia Suomen Kansanmusiikkiliiton putiikkiin ja kaksi Kansanmusiikki-lehden t-paitaa. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit äänestää myös postikortilla: Kansanmusiikki-lehti, Hämeentie 34 D, 00530 Helsinki.

Vuoden kansanmusiikkilevy valitaan sekä yleisöäänestyksen että asiantuntijaraadin antamien pisteiden perusteella. Vuoden kansanmusiikkilevy 2017 julkistetaan Folklandia-risteilyllä tammikuussa 2019.

Lisätietoja: info@kansanmusiikkikansantanssi.fi, toiminnanjohtaja@kansanmusiikkiliitto.fi

Liittyvät artikkelit

Jouko Kyhälän arvostelu  Jouhikko – Bowed Lyre -kirjasta Pelimanni-lehdestä 4/2007.

Lue lisää »

Celenka

Celenka/Kuu Records, KUUREC004 Verrattain tuore tuttavuus Celenka on valloittava yhtye! Esikoislevyn keitos balkanilaista ja suomalaista on onnistunut. Missään vaiheessa ei tule sellainen olo, että kyseessä olisi mikään teknisesti kehitetty fuusio[…]

Lue lisää »