Kansanmusiikki

Kansanmusiikki

Vuoden 2018 kansanmusiikkilevyn äänestys lähestyy!

Huomio, huomio! TÄNÄÄN on viimeinen päivä äänestää Vuoden 2018 kansanmusiikkilevyä. Tee se heti, että demokratia voittaa!

Kansanmusiikki.fi ja Kansanmusiikki-lehti julkistavat Vuoden kansanmusiikkilevy –äänestyksen. Voit äänestää vuoden 2018 aikana ilmestyneitä kansanmusiikkilevyjä (kansanmusiikki, maailmanmusiikki, etno ja folkki). Lista levyistä löytyy osoitteesta kansanmusiikki.fi/ajankohtaista/uusia-julkaisuja. Mikäli huomaat jonkun levyn puuttuvan listalta, niin ilmoitathan siitä meille.

Äänestysaikaa on 2.1.2019 saakka. Muista, että voit antaa vain yhden äänen!

https://www.kansanmusiikkikansantanssi.fi/kansanmusiikkilevy-aanestys

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron lahjakorttia Suomen Kansanmusiikkiliiton putiikkiin ja kaksi Kansanmusiikki-lehden t-paitaa. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit äänestää myös postikortilla: Kansanmusiikki-lehti, Hämeentie 34 D, 00530 Helsinki.

Vuoden kansanmusiikkilevy valitaan sekä yleisöäänestyksen että asiantuntijaraadin antamien pisteiden perusteella. Vuoden kansanmusiikkilevy 2017 julkistetaan Folklandia-risteilyllä tammikuussa 2019.

Lisätietoja: info@kansanmusiikkikansantanssi.fi, toiminnanjohtaja@kansanmusiikkiliitto.fi

Liittyvät artikkelit

Pauli Hanhiniemi: Minä ja Hehkumo

Universal 3798163 Pauli Hanhiniemen ja Hehkumon uutukaista on markkinoitu hiukan erikoisesti Pauli Hanhiniemen soololevynä. Kansanmuusikoista koostuvan Hehkumon ja Hanhiniemen yhteistyö alkoi kuitenkin jo vuonna 2004, ja heillä on takanaan jo[…]

Lue lisää »

Rosenfink: Stråla stjärna ren och klar. Folkmusik från Finlands svenskbygder 30 FMICD30, 2015 Suomenruotsalaiseen musiikkiperinteeseen suuntautunut, triosta kvartetiksi laajentunut soitin- ja lauluyhtye Rosenfink yllättää taas uudella herkällä kokoelmalla. Teemana on[…]

Lue lisää »